Call: Did I Hear This Correctly? (2018)

Afstudeerproject (IPO Fontys) i.s.m. Adelante – Audiologie & Communicatie, Hoensbroek en AV-Competence, Landgraaf

Recreatieve geluidsbelasting is de oorzaak van veel beginnende gehoorproblemen bij jongeren. Hoewel de oplossing simpel is – volume omlaag of gehoorbescherming dragen – ontbreekt het veel jongeren aan motivatie om bestaande oplossingen toe te passen.

Afname van de geluidskwaliteit, oncomfortabel en bovenal een slecht imago blijken de belangrijkste redenen. Het uiteindelijke concept is gericht op het leveren van op maat gemaakte gehoorbescherming op festivals, als resultaat van een her-evaluatie en herontwerp van het productieproces. Door moderne intra-orale scantechnologie en kosteneffectieve rapid prototyping-technologie is het mogelijk om op maat gemaakte oordopjes veel sneller te produceren voor een fractie van de gebruikelijke kosten. Daaromheen is het merk Festiplugs gebouwd, om het aantrekkelijk te maken onder de doelgroep.

Adelante is een zorggroep met volwassenenrevalidatie & arbeidsre-integratie, kinderrevalidatie, speciaal onderwijs & wonen en audiologie & communicatie als kernactiviteiten.

Adelante