cNEXT call: Covid-19 Thuislab

De uitdaging

Hoe kunnen we door middel van design thinking positieve waarde creëren binnen de Covid-19 crisis? 

De wereldwijde Covid-19 crisis confronteert ons met een hoop uitdagingen en problemen die om oplossingen vragen. Design thinking kan daarbij helpen. Met ons design team focussen wij ons op verschillende van deze problemen, gerelateerd aan eenzaamheid, bewustwording en communicatie.

Dit doen wij met het doel om iets te ontwerpen dat een positieve bijdrage kan leveren in de huidige situatie, maar ook op langere termijn wanneer de pandemie onder controle is en we op zoek moeten naar ‘het nieuwe normaal’. Het liefst doen we dit vanuit het lab in Kerkrade met zoveel mogelijk interactie en co-creatie met bezoekers van de musea. Zo lang dit niet mogelijk is werken we op afstand vanuit ons virtuele thuislab! 

 

Mijn naam is Delphyn, ik ben 19 jaar oud en ik volg de opleiding industrieel product ontwerp aan het VISTA college in Sittard. In mijn opleiding houd ik me vooral bezig met het innoveren van producten. Dat bevalt me goed aangezien ik zelf creatief ben. 

Delphyn van Tilburg

VISTA College Sittard

Mijn naam is Thijs. Ik ben een communicatie en multimedia student aan de Hogeschool Utrecht. Binnen mijn opleiding specialiseer ik mij op het gebied van immersive en interactive design. 

Thijs Gorissen

Hogeschool Utrecht

Hoi ik ben Ramon. Ik ben 19 jaar en ik kom van de industrieel product ontwerp-opleiding van het VISTA college te Sittard. Ik houd mij vooral bezig met het ontwerpen van producten. Hierbij zoek ik naar de ideale mix tussen functionaliteit, handigheid en design.

Ramon Salvenmoser

VISTA College Sittard

0 reacties

Geef een reactie

Updates

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.